top of page
Website Banner Shop Our Most Loved Products Brown & Tan.png

OVER ONS

Bij Charmé draait alles om het verwezenlijken van dromen. Opgericht door Marina Yassa, een gepassioneerde ontwerpster die als kind al gefascineerd was door bruidsmode.

Na jarenlang dromen kreeg Marina eindelijk de kans om haar eigen bruidswinkel te openen in Den Bosch. Haar missie is eenvoudig: het ontwerpen van bruidsjurken die de natuurlijke schoonheid van elke bruid benadrukken.

Bij Charmé nemen we de tijd om echt naar je te luisteren, om je te leren kennen en om samen met jou de perfecte jurk te vinden die past bij jouw unieke stijl en persoonlijkheid. Of je nu al een beeld hebt van je droomjurk of nog helemaal blanco bent, wij zijn er om je te begeleiden bij elke stap van het proces.

Onze collectie omvat een breed scala aan prachtige merken zoals Modeca, Le Papillon by Modeca, Demetrios, Monica Loretti, Daniela di Marino en Pollardi, en nog veel meer. Bovendien zijn we enorm trots op ons eigen ontworpen merk, dat exclusief verkrijgbaar is bij Charmé Bridal.

Of je nu een traditionele of eigentijdse bruid bent, wij streven er altijd naar om jouw persoonlijkheid en stijl te weerspiegelen in de jurk die jij kiest.  

Bij Charmé draait het niet alleen om verkopen, maar om het creëren van een ervaring die je voor altijd zult koesteren. Of je nu kiest voor een van de trouwjurken van de bekende merken of voor een uniek ontwerp uit onze eigen Charmé Bridal collectie, wij staan garant voor een jurk die perfect past bij jouw persoonlijkheid en stijl. Samen met Marina en ons toegewijde team zorgen we ervoor dat elk detail klopt, zodat je je vol vertrouwen en stralend voelt op je grote dag. Bij Charmé staat de bruid centraal, en we kijken ernaar uit om samen met jou deze bijzondere reis te maken.

Beige Feminine Personal LinkedIn Banner.png
bottom of page