top of page

SHIPPING & RETURNS

Bij Charmé streven wij ernaar om een naadloze winkelervaring te bieden aan onze klanten die op zoek zijn naar bruidsjurken. Om transparantie en duidelijkheid te waarborgen, vragen wij je om vertrouwd te raken met ons verzendbeleid dat hieronder wordt beschreven.

Verzendbeleid

 1. Verwerking van bestellingen: Nadat je succesvol een bestelling hebt geplaatst, verzoeken wij je om 2 tot 5 werkdagen te wachten terwijl wij je items klaarmaken voor verzending. Bestellingen op maat kunnen extra verwerkingstijd vereisen, en we zullen je op de hoogte stellen van eventuele vertragingen.
   

 2. Verzendmethoden: We bieden verschillende verzendopties aan om aan je behoeften te voldoen. De beschikbare opties en bijbehorende kosten worden weergegeven tijdens het afrekenproces. Houd er rekening mee dat de genoemde verzendtijden schattingen zijn en kunnen variëren afhankelijk van je locatie en onvoorziene omstandigheden.
   

 3. Internationale verzending: We verzenden ook internationaal naar geselecteerde bestemmingen. Houd er echter rekening mee dat er bij aflevering mogelijk extra douanerechten, belastingen of vergoedingen van toepassing kunnen zijn. Deze kosten zijn de verantwoordelijkheid van de klant en zijn niet inbegrepen in onze verzendkosten.

Retour- en omruilbeleid

 1. Bij Charmé begrijpen we dat een aankoop soms niet aan je verwachtingen voldoet. Daarom bieden wij retouren voor online bestellingen binnen 14 dagen. Let op: Dit geldt alleen voor producten die online verkocht worden in onze webshop, dit geldt niet voor bruidsjurken die op maat worden besteld. 

 2. In aanmerking komende items: Om in aanmerking te komen voor een retour, moeten de item(s) in hun originele staat zijn, ongedragen, ongewassen en met alle labels eraan bevestigd. Items die zijn aangepast of gewijzigd volgens jouw specificaties, zoals aangegeven met het label "Op Maat Gemaakt", komen niet in aanmerking voor retournering of omruiling. Wij raden aan om zorgvuldig je maten en productdetails te controleren voordat je een op maat gemaakte bestelling plaatst.

 3. Retourproces: Als je een in aanmerking komend item wilt retourneren, neem dan binnen 7 dagen na ontvangst van je bestelling contact op met onze klantenservice. Ons team zal je begeleiden bij het retourproces en je voorzien van een retourautorisatie. Houd er rekening mee dat de kosten voor retourzending voor rekening van de klant zijn.

 4. Store Credit: Zodra wij het geretourneerde item hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen wij het geld terugstorten op de betaalde rekening voor het in aanmerking komende bedrag. 

Houd er rekening mee dat het bovenstaande verzend- en retourbeleid alleen van toepassing is op aankopen die via onze website en boetiek zijn gedaan. Als je nog verdere vragen of zorgen hebt met betrekking tot verzending of retourneren, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons klantenserviceteam.

Wij waarderen je begrip en medewerking bij het naleven van ons verzend- en retourbeleid. Bedankt dat je hebt gekozen voor Charmé voor je avondjurken en bruidsmode.

bottom of page