top of page
image.png

Maak kennis met Demetrios, een toonaangevend merk in de wereld van bruidsmode. Al meer dan drie decennia lang staat Demetrios synoniem voor tijdloze elegantie, verfijnd vakmanschap en buitengewone aandacht voor detail.

 

Met een unieke mix van traditionele charme en moderne flair weet Demetrios bruiden over de hele wereld te betoveren. Of je nu droomt van een klassieke prinsessenjurk of een eigentijdse trouwjurk met een twist, Demetrios heeft een uitgebreide collectie die elke bruid in staat stelt haar perfecte jurk te vinden.

 

Ben jij een bruid die van luxe houdt? Dan kan je zeker een prachtige jurk vinden bij Demetrios. Van uniek kant tot glinsterende zijde en prachtige satijnen stoffen, elke jurk is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen die een bruid laten stralen op haar grote dag. Het gebruik van deze luxe stoffen is een handelsmerk geworden van Demetrios, waardoor elke bruid die een jurk draagt, niet alleen opvalt, maar ook een onvergetelijke indruk achterlaat. Met Demetrios ben je verzekerd van niet alleen een adembenemende jurk.

 

Laat je meeslepen door de magie van Demetrios en ontdek jouw ultieme bruidsjurk.

DE COLLECTIE

bottom of page