top of page

PRIVACY POLICY

1. Introductie

Deze algemene voorwaarden ("Overeenkomst") regelen het gebruik van onze webwinkel en fysieke winkel voor bruidsmode, sieraden en avondjurken. Door toegang te krijgen tot of gebruik te maken van onze diensten, stemt u ermee in om te voldoen aan en gebonden te zijn aan deze algemene voorwaarden. Lees deze Overeenkomst zorgvuldig door voordat u onze website gebruikt of een aankoop doet.

2. Online winkelen

a. Productinformatie: Wij streven ernaar om nauwkeurige en actuele productinformatie op onze website te verstrekken. We kunnen echter niet garanderen dat de productbeschrijvingen, afbeeldingen of andere inhoud op de website foutloos of volledig zijn.
b. Prijzen: Alle prijzen die op onze website worden vermeld, zijn in euro en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Wij behouden ons het recht voor om prijzen aan te passen, producten stop te zetten of productinformatie bij te werken op elk moment.
c. Bestellingen: Het plaatsen van een bestelling op onze website vormt een aanbod om de geselecteerde product(en) te kopen. We behouden ons het recht voor om een bestelling naar eigen goeddunken te accepteren of te weigeren. Zodra we een bestelling accepteren, zullen we u hiervan op de hoogte stellen en het verzend- of ophaalproces voortzetten.
d. Betaling: We accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder [lijst van betaalmethoden]. Door betalingsinformatie te verstrekken, verklaart en garandeert u dat u bevoegd bent om de geselecteerde betaalmethode te gebruiken.
e. Verzending en levering: We zullen redelijke inspanningen leveren om ervoor te zorgen dat uw bestelling tijdig wordt verzonden en geleverd. We zijn echter niet aansprakelijk voor vertragingen of schade veroorzaakt door externe verzenddiensten.

3. Fysieke aankopen in onze boutique

a. Productbeschikbaarheid: De beschikbaarheid van producten in onze boutique kan variëren. Wij kunnen niet garanderen dat alle producten die op onze website beschikbaar zijn, op voorraad zijn in onze boutique.
b. Retouren en omruilingen: Raadpleeg ons retourbeleid voor informatie over retouren, omruilingen en terugbetalingen voor aankopen die in de winkel zijn gedaan.

4. Intellectuele eigendom

a. Alle inhoud die wordt verstrekt op onze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, grafische elementen, logo's en productbeschrijvingen, is het intellectuele eigendom van ons bedrijf en wordt beschermd door toepasselijke auteursrechten- en merkwetten. b. U mag geen gebruik maken van, reproduceren, verspreiden of wijzigen van ons intellectuele eigendom zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

5. Privacy beleid

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Ons privacybeleid beschrijft hoe wij uw persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en beschermen. Door gebruik te maken van onze diensten stemt u in met het verzamelen en gebruiken van uw gegevens zoals beschreven in ons privacybeleid.

6. Beperking van aansprakelijkheid

a. Voor zover toegestaan door de wet, zijn wij niet aansprakelijk voor indirecte, incidentele, bijzondere of gevolgschade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van onze website, producten of diensten. b. In geen geval zal onze totale aansprakelijkheid het bedrag overschrijden dat door u is betaald voor het specifieke product of de specifieke dienst waarop de vordering betrekking heeft.

7. Toepasselijk recht en jurisdictie

Dit akkoord wordt beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van Nederland. Alle geschillen voortvloeiend uit of in verband met dit akkoord vallen onder de exclusieve jurisdictie van de rechtbanken van Nederland.

8. Wijzigingen

Wij behouden het recht om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen of aan te passen. Eventuele wijzigingen zijn direct van kracht zodra ze op onze website zijn geplaatst. Door gebruik te blijven maken van onze diensten na de wijzigingen, accepteer je de herziene voorwaarden.

Payment Methods
bottom of page