top of page

Wil jij jouw jurk op maat laten maken?

Bij Charmé geloven wij sterk dat elke bruid haar eigen unieke stijl en lichaamsvorm heeft, en dat elke vrouw op haar trouwdag straalt in een bruidsjurk die perfect bij haar past. Daarom worden de bruidsjurken van Charmé bridal op maat en naar de wensen van de bruid besteld.

Naast onze uitgebreide collectie van prachtige bruidsmerken bieden wij ook de mogelijkheid om ons eigen merk Charmé bridal te personaliseren en aan te passen. Wat nog mooier is, is dat wij zelfs de optie bieden om de jurk volledig naar smaak en stijl te laten maken. Marina, de eigenaresse, staat altijd klaar om samen met jou naar het perfecte ontwerp te kijken. Met haar uitgebreide ervaring en kennis in de modewereld, begeleidt ze je graag bij het maken van de juiste keuze. Marina begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om een design te vinden dat jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. Met haar deskundig advies en oog voor detail zorgt ze ervoor dat je de perfecte jurk vindt die bij jou past.

Het is belangrijk om te weten dat de productietijd voor op maat gemaakte bruidsjurken varieert van 4 tot 16 weken. Wij begrijpen dat geduld essentieel is als het gaat om het creëren van iets echt bijzonders, en wij beloven dat het eindresultaat de moeite van het wachten waard zal zijn!

Ben je benieuwd hoe dit proces verder verloopt? Lees dan snel verder en ontdek hoe we samen met jou een bruidsjurk creëren die alle verwachtingen overtreft. 

IAB_3056.jpg

Neem contact met ons op 

Stap 1 van het proces is om contact met ons op te nemen door het maken van een afspraak. Wij begrijpen dat het kiezen van de perfecte jurk een belangrijke beslissing is, en we willen ervoor zorgen dat je vol vertrouwen en enthousiasme aan het proces begint. Mocht je vragen hebben voordat je een afspraak maakt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

2

De pasafspraak

Eenmaal in de boutique, tijdens de pasafspraak, staat jouw tevredenheid voorop. Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen en houden rekening met jouw persoonlijke stijl. Je krijgt de mogelijkheid om verschillende bruidsjurken te passen, zodat je kunt ervaren hoe ze bij jou passen en hoe ze jou laten stralen op je grote dag.

Marina, de eigenaresse, zal met haar ervaring en expertise je begeleiden tijdens het hele proces. Zij zal je adviseren over welke stijlen het beste bij jouw lichaamsvorm en persoonlijkheid passen. 

3

Customize it!

Als je de jurk van je dromen hebt gevonden, bieden wij je de mogelijkheid om deze direct te bestellen of aan te passen naar jouw wensen. Stel je voor dat je de sleep langer wilt, een extra mouw toevoegt, een andere stof kiest of zelfs een geheel uniek ontwerp wilt creëren - bij ons is alles mogelijk. Wij streven ernaar om jouw visie werkelijkheid te maken en de jurk te creëren die perfect bij jou past.

Na het nemen van de beslissing zal Marina de order met je doornemen om ervoor te zorgen dat alle details correct zijn. Zodra de aanbetaling is voltooid, begint het maakproces van jouw jurk. Ons atelier zal met zorg en vakmanschap aan de slag gaan om jouw droomjurk tot leven te brengen.

4

Tijdens het maak proces

Wij begrijpen hoe spannend het is om je droomjurk tot leven te zien komen. Daarom zorgen wij ervoor dat je regelmatig foto's ontvangt van de voortgang tijdens het maakproces. Op die manier kun je meekijken en zien hoe je jurk vorm krijgt.

Nadat de jurk volledig is afgerond, sturen wij je foto's van het eindresultaat. Pas nadat wij jouw volledige goedkeuring hebben ontvangen, zal de jurk deze kant op komen. 

 Jouw tevredenheid en vertrouwen staan centraal bij Charmé. Wij willen dat je vol vertrouwen en stralend naar je trouwdag toeleeft, wetende dat je een unieke en prachtige jurk hebt gekozen, volledig aangepast aan jouw wensen en persoonlijke stijl.

5

Jouw droomjurk tot leven

Het moment van de waarheid is aangebroken - jouw langverwachte bruidsjurk is hier. Met jouw droomjurk gevonden, is het tijd om de look compleet te maken. Kies zorgvuldig de juiste sieraden die de stijl van de jurk aanvullen en overweeg een sluier voor een extra vleugje elegantie. Elk accessoire wordt met zorg uitgekozen, zodat je op je grote dag vol vertrouwen en stralend kunt verschijnen. Dit moment van het passen van jouw bruidsjurk is magisch en onvergetelijk. Het is het moment waarop je beseft dat alles nu perfect is, en je klaar bent om te schitteren op jouw trouwdag.

Cream and Brown Photographic Beauty Site Launch Website.png
bottom of page